Overvandt gigt (video)

Den 44-årige manuskriptforfatter Lolita Bellstar blev alvorligt syg af leddegigt for syv år siden. Men en stærk beslutning om at blive rask har været en medvirkende årsag til, at hun i dag er rask, mener hun selv.

Af Kathrine Schmeichel

En lidt længere version (6:01 min), hvor Lolita Bellstar fortæller mere om symptomer, behandling og beslutning findes her

Dette indlæg blev udgivet i Journalistik, Religion, Sundhed og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Overvandt gigt (video)

 1. Annemarie skriver:

  Kære Kathrine,

  Din video med Lolita Bellstar har givet mig et skub og et håb om at jeg faktisk kan gøre en indsats selv.. Jeg er en 30 årig pige, som kæmper med gigtsymptomer og forsøger alternative veje for at undgå medicin, som lægerne vil sætte mig i behandling med. Jeg tror på kost, motion og et positivt og stærkt sind.. Men har brug for hjælp på min vej. Hvis jeg på nogen måde kan få oplyst mere om Lolitas livshistorie, vil jeg meget gerne høre fra dig? Til at styrke min tro og kamp..

  Kærlig hilsen Annemarie

  • Kathrine skriver:

   Kære Annemarie

   Hvor glædeligt, at du har følt sig opmuntret af min lille video med Lolita. Jeg sender dig en privat mail med mere info.
   KH Kathrine

 2. Anne Mette skriver:

  Hej hej Kathrine…

  Jeg vil ligesom Annemarie også gerne høre mere. Kan du evt sende mig nogle oplysninger også?

  På forhånd tak

  Mvh
  Anne Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.