CV-video om Kathrine Schmeichel

Jeg har lavet en kort video, der på en journalistisk måde præsenterer mine kompetencer som journalist og kommunikationsmedarbejder, fortalt af mig selv, to tidligere kolleger i COWI og en ven i Mumbai.

Med ‘en journalistisk måde’ mener jeg, at jeg ikke har styret mine kilders svar, og at jeg også har spurgt ind til mine svagheder, som man altid gør som journalist – men også som arbejdsgiver ved jobsamtaler…

En cv-video er en god måde at præsentere sin personlighed, sine kernekompetencer og referencer på. Jeg tror, at jobansøgere fremover i højere grad vil benytte sig af cv-videoer som et naturligt supplement til ansøgningen og det skrevne cv. Derfor er cv-videoer nu også kommet på min hylde af journalistiske ydelser.


Læs flere informationer i mit cv

Dette indlæg blev udgivet i CV, CV-video, Journalistik, Kommunikation, Kompetencer, Kvalifikation, PR og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.