Profil

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2001 og har siden bl.a. arbejdet som journalist og kommunikationsmedarbejder i Konstruktørforeningen og rådgivningsvirksomheder som NIRAS og COWI samt som freelancer for både medier og virksomheder.

Mine stofområder spænder bredt fra kunst og kultur til klima, miljø og byggeri. En af mine styrker er at formidle tekniske forklaringer og sammenhænge for den forudsætningsløse læser.

Jeg kan tilbyde journalistisk og/eller skribentmæssig assistance til opgaver som fx:

  • Artikler/nyheder
  • Nyhedsbreve
  • Pressemeddelelser
  • Pressearbejde
  • Webredigering
  • Andre skriveopgaver
  • Podcasts og video

Freelancejournalist
Som freelancer har jeg skrevet artikler til aviser, fagblade, magasiner og virksomheder – bl.a. Politiken, Børsen, Euroman, Socialpædagogen, Børn & Unge, Frie Skoler, Sceneliv, Jazz Special, Teknik & Miljø, danskVAND og Hus Forbi samt Udenrigsministeriet, rådgivningsvirksomheden NIRAS, Boligejernes Videncenter Bolius, Novo Nordisk Fonden, brancheforeningerne DANVA og Dansk Affald, forsyningsvirksomhederne Aarhus Vand og VandCenter Syd.

Jeg har også foretaget pressearbejde især inden for kunst- og kulturområdet – bl.a. for
Meridiano Teatret, pladeselskabet ILK, Spil Dansk Dagen, tøjfirmaet Style Butler og Rytmisk Musikkonservatorium – hvor jeg både har undervist i presse-pr og lavet presse-pr for afgangskoncerterne. Desuden har jeg struktureret hjemmesider med hensyn til form og indhold – bl.a. for Roskilde Tekniske Skole og den internationale brancheorganisation ELCA.

Konstruktørforeningen
I mit deltidsjob i Konstruktørforeningen skriver jeg bl.a. artikler til fagbladet Konstruktøren, pressemeddelelser, debatindlæg og nyheder til hjemmesiden/nyhedsbrev, foretager presse-pr, læser korrektur og har været med til at implementere en helt ny hjemmeside, som jeg siden har været med til at drive/opdatere.

NIRAS
For NIRAS/Udsendelsesfacilitet for Fred og Demokrati (UFD), tidligere Freds- og Stabiliseringsberedskabet, skriver jeg nyhedsbrevet UFDnyt, der bl.a. sætter fokus på dagligdagen for de civile eksperter og valgobservatører, som Udenrigsministeriet udsender til krisestyrings- og valgobservationer via NIRAS/Udsendelsesfacilitet for Fred og Demokrati.

COWI
For COWI har jeg skrevet journalistiske artikler til kundemagasinet Feature, det prisbelønnede medarbejderblad Os selv, årsrapporten, COWIs hjemmesider og intranet. Desuden har jeg skrevet pressemeddelelser, foretaget presse-pr, redigeret artikler og læst korrektur.

Før jeg blev uddannet som journalist, arbejdede jeg i mange år som informationsmedarbejder i forskellige musikorganisationer – bl.a. Dansk Musik Informations Center og Dansk Jazz Forbund.

Se referencer og cv. Du kan også se min korte cv-video.